La cuina que s’elabora al Pietros és essencialment mediterrània, representada per una gran oferta d’amanides variades, on sobresurten les especialitats gregues com els pikilies, una sèrie de salses variades que s’acompanyen amb torradetes.

La meravellosa moussaka del Piero, el giouvetsi (vedella amb pasta grega gatinada), el lemonato (vedella amb suc i un toc de llimona) o el rissoto de gambes.

També formen part de la nostre carta i amb una gran importància, els plats vegetarians com la prasopita (pasta de full farcida de porros i feta) o l’imam (albergínia farcida de verdures).

A la brasa tenim plats de carn (xai, vedella, pollastre cuits a la brasa i acompanyats de verdures al vapor) i de peix (gambes, pop, rap i peix espasa)... i molts més plats que cada dia suggerim als nostres clients.

Pel que fa a les postres, no hi podia faltar el famós iogurt grec, servit amb mel, nous o ametlles, el karodipita (pastís de nous banyat en xocolata), el baklava (pastís de fruits secs) i el nostre postre estrella el pastís de iogurt amb maduixes.

A més d’una assortida oferta de vins i caves del Penedès, al Pietros suggerim una selecció d’originals vins grecs blancs, rosats i negres-, idonis per acompanyar una gastronomia tan deliciosa i tradicional.